Over ons

Over Fiducon

Sinds 2011

Na de studies van Kwong begon hij met zijn carrière als boekhouder bij een Frans beursgenoteerd bedrijf. Een aantal jaren verder in zijn loopbaan begint zijn ondernemersgeest aan te wakkeren. In 2011 is het dan eindelijk zover, FiduCon is een feit.

9+ Medewerkers

Na een korte tijd blijkt al snel dat al het werk alleen opvolgen niet meer mogelijk is. Er wordt uitgebreid en de eerste medewerkers zijn een feit. Ze zullen zeker en vast niet de laatste zijn. Zo zijn we nu reeds met meer dan 10 medewerkers.

2 Kantoren

In Antwerpen begonnen en daarna uitgebreid richting het zuiden van de provincie. Ons tweede kantoor in Berlaar is een feit en van daaruit zullen we onze klanten in regio Heist-op-den-Berg nog beter kunnen bedienen.

Hoe kunnen we u helpen?

Zowel aan éénmanszaken en KMO’s als grotere ondernemingen kunnen we begeleiding bieden op financieel en administratief vlak. Wij geven fiscaal advies en helpen u bij de uitbreiding van uw onderneming. Startende ondernemingen kunnen we voorzien van het nodige advies en haalbaarheidsstudies, kredietdossier voorbereidingen en startersformaliteiten. We adviseren u ook bij de keuze van de juiste vennootschapsvorm. Door onze uitgebreide ervaring kunnen we toegevoegde waarde bieden die uw zaak een stabiele basis biedt voor een jarenlange groei.

Heb je nood aan frisse kijk op de zaken? Kom een koffie drinken!